Spotkanie wigilijne z współpracownikami
Okres świąt Bożego Narodzenia to czas w którym spędzamy zimowe chwile w gronie znajomych i współpracowników.
Przygotowaliśmy Menu Wigilijne gdzie znajdą Państwo tradycyjne świąteczne specjały oraz słodkości.
Zestaw I
-Opłatek na sianku
ZUPA:
-domowy barszcz czerwony z uszkami z grzybami
DANIE GORĄCE:
Karp w złocistej panierce z ziemniaczkami
DODATKI:
-świąteczna kapusta z grzybami
-buraczki zasmażane
NAPOJE
(bez ograniczeń)
-kompot
-woda i soki w dzbankach
cena: 39zł minimalna ilość gości : 10 osób
Zestaw II
-Opłatek na sianku
ZUPA:
Do wyboru jedna z pozycji jednakowa dla wszystkich:
-barszcz czerwony z uszkami z grzybami
-Krem z pieczarek z grzankami
DANIE GORĄCE:
Do wyboru jedna pozycja jednakowa dla wszystkich:
-Karp w złocistej panierce z ziemniaczkami
-Pstrąg pieczony z ziemniaczkami
DODATKI:
-Kapusta z grzybami
-Buraczki z chrzanem
-Kapusta kiszona z marchwią
DESER:
-Kawa Herbata bez ograniczeń
-Makowiec -Domowy Serniczek
ZIMNE PRZEKĄSKI:
-sałatka jarzynowa
-śledz w sosie musztardowym
-ryba po grecku
-pieczywo
NAPOJE:
-Kompot
-Woda i soki w dzbankach
Cena 69zł minimalna ilość gości: 10 osób
ZESTAW III
-Opłatek na sianku
ZUPA:
Do wyboru jedna z pozycji jednakowa dla wszystkich:
-Barszcz czerwony z uszkami z grzybami
-Zupa rybna z grzankami
-Zupa grzybowa
DANIE GORĄCE:
Do wyboru jedna pozycja jednakowa dla wszystkich:
-Karp w złocistej panierce z ziemniaczkami
-Pstrąg pieczony z ziemniaczkami
DODATKI:
-Kapusta z grzybami-Buraczki na ciepło
-Kapusta kiszona z marchwią-bukiet warzyw
DESER:
-Kawa, herbata bez ograniczeń
-domowy serniczek z sosem z malin-kołacz z jabłkiem-kołacz z makiem-makowiec
ZIMNE PRZEKĄSKI:
Śledz przyrządzony na 3 sposoby, ryba po grecku, sałatka jarzynowa, makaronowa z brokułami
-jajka faszerowane mix-deska wędlin i mięska ,deska serów.
DODATKI:
-pieczywo, zakąski, sos chrzan i koper,
NAPOJE:
-kompot, woda i soki w dzbankach bez ograniczeń
cena: 88zł minimalna ilość gości: 10 osób